Proefschrift drukken

Een thesis op maat

9.2

10 309>

Persoonlijke aandacht voor jouw proefschrift

Een proefschrift drukken is maatwerk. Wij zijn sinds 1993 dé specialist in het ontwerpen en drukken van proefschriften. Ervaring leert ons dat persoonlijke aandacht en een soepele samenwerking het verschil maakt. In deze belangrijke periode zijn wij de ervaren partner voor een passend eindproduct.

Kwaliteit die je ervaart. Wij werken standaard met dikkere papiersoorten en drukken in hoogwaardige technieken. Dit zorgt voor een kwalitatieve afwerking. En dat merk je.

Het schrijven van een proefschrift is een flexibel proces. Hier zijn wij op ingericht. Maak je daarom na het aanvragen van een offerte niet druk om alle specificaties. Wijzigen mag altijd.

Proefschrift drukken?

1. Samenwerking

Wil je je proefschrift laten drukken bij Ridderprint? Dan sturen wij je alle aanvullende informatie en gaan wij het project inplannen en in gang zetten. Hiervan houden je bij elke stap op de hoogte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

2. Bestanden aanleveren

Je ontvangt onze aanleverinstructies en waar je deze naartoe kunt sturen. Wij controleren de bestanden op een aantal vaste punten en geven waar nodig feedback om deze te verbeteren. Zodra de bestanden correct zijn, sturen wij een papieren proefdruk ter controle. Een digitale proef per email is mogelijk en standaard bij een spoedorder.

3. Proefdruk beoordelen

Je ontvangt een proefdruk die je kunt controleren op inhoud en kwaliteit. We sturen een handige checklist mee. Hiermee kun je de proefdruk op vaste punten controleren en feedback geven over de gewenste aanpassingen. Hierna kun je ons de definitieve documenten sturen.

4. Productie en levering

Je ontvangt een productiebevestiging waarin je alles nog een keer kunt controleren. Na akkoord gaan wij aan de slag met de productie. Na de productie volgt de levering en wordt de proefschriften binnen kantooruren geleverd op het afgesproken adres.

Producten & Services

Thesis printen

Thesis printen

Jouw proefschrift is maatwerk. Wij zijn dé specialist in het ontwerpen en drukken van proefschriften. Samen met jou werken wij naar een passend eindproduct.

Bekijk de opties
Proefschrift lay-out

Proefschrift lay-out

Klaar met schrijven van je proefschrift? Nu is het de tijd om je proefschrift visueel aantrekkelijker te maken. Onze designers helpen graag je verder.

Bekijk de opties
Online publiceren

Online publiceren

Jouw proefschrift met de tijd mee. Een digitale versie kun je online delen en lezen op elk device. Kies voor een pdf versie of een Flipbook.

Bekijk de opties

Handleiding

Onze handleiding bevat alle benodigde informatie om je op weg te helpen. Bijvoorbeeld de beschrijving van processen en tips voor het aanleveren.

Uiteraard is de handleiding in fysieke vorm ook een visitekaartje voor ons bedrijf. En bevat het onze standaard papiersoorten om makkelijker je keuze te kunnen bepalen.

Je kunt hem via onderstaande link downloaden of gratis per post aanvragen.

Ontvangen bestanden
..
Sturen proef
..
Akkoord productie
..
Levering
..

Persoonlijke aandacht

Promoveren is al druk genoeg. Ons ervaren team helpt je met persoonlijke begeleiding en zorgt voor een soepele afhandeling.

Service en kwaliteit

Onze specialisten helpen je bij het selecteren van het juiste materiaal voor jouw proefschrift. Wij gebruiken standaard dikkere papiersoorten voor een premium gevoel.

Op locatie

Onze thesisspecialisten Robert en Niek komen graag langs op locatie zodat je onze proefschrift voorbeelden kunt bekijken. Tevens geven wij informatieve workshops voor collectieven, afdelingen en faculteiten.

Wat is er nog meer mogelijk?

Groepskorting

Groepskorting

Wil je met meer collega’s met ons samenwerken, dan zijn er mogelijkheden voor groepskorting.

Heb je vragen of interesse, neem contact met ons op. Of geef dit dan aan in de “opmerkingen” bij de offerteaanvraag.

Offerte aanvragen
Workshop thesis printen

Workshop thesis printen

Tijdens de workshop vertellen we je alles over een proefschrift drukken en wat daarbij komt kijken. We laten je zien hoe jouw proefschrift eruit kan komen te zien en beantwoorden al je vragen. Dit onder het genot van een compleet verzorgde lunch!

Interesse?

Neem contact met ons op
Klantenservice

Klantenservice

Wat is de rugdikte van mijn omslag? Hoe stuur ik mijn bestanden? De antwoorden op veel van je vragen vind je op onze klantenservice pagina. Ook vind je tips en handige weetjes.

Bekijk de opties

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het drukken van het proefschrift?

Het proces kan drie tot vijf weken duren, afhankelijk van de specificaties van jouw bestelling en van diensten als opmaak en ontwerp. Uiteraard kan dit proces worden versneld. Voor een snellere levering kan je contact met ons opnemen. Op deze pagina bieden wij ook een hulpmiddel waarmee wij je een indicatie kunnen geven van de levertijd.

Wanneer kom ik in aanmerking voor groepskorting?

Vanaf 5 personen kom je al in aanmerking voor groepskorting. De hoogte van de korting is afhankelijk van het aantal personen in de groep. Neem contact op met je thesisspecialist voor meer informatie.

Hoe kan ik een ISBN aanvragen?

Als je het proefschrift wilt registreren is een ISBN nodig. Je komt met dit nummer terecht in een wereldwijd erkende database.

Geef deze wens aan bij de offerteaanvraag voor het drukken van je proefschrift. We hebben wat informatie van je nodig waarmee we de aanvraag in kunnen dienen. De kosten voor ISBN aanvraag zijn € 25 excl. 9% BTW.

Hoe gaat het verzenden en leveren in zijn werk?

Na de productie verpakken we de boeken handzaam in dozen. Wij verzenden deze met een overnight bode. Deze service haalt de proefschriften een werkdag voor de besproken leverdatum. De volgende dag leveren ze de proefschriften tussen 9:00 en 17:00. Levering is doorgaans aan de Universiteit. Dat is praktischer, omdat iemand aanwezig moet zijn tijdens kantooruren.

Kan ik nog wijzigingen aanbrengen na ontvangst proef?

Het doel van de proef is om deze te controleren en de nodige wijzigingen te kunnen maken. Binnen een planning houden we er rekening mee dat je hier de tijd voor neemt. We zien na controle graag je akkoord of definitieve bestanden tegemoet.

Krijg ik een proef te zien van mijn proefschrift?

Je ontvangt tijdens het proces een proef van het proefschrift. Standaard is dit een papieren proef, waar je de kwaliteit en inhoud kunt controleren. Als het om een spoedlevering gaat of je bent niet in de gelegenheid een papieren proef te ontvangen, sturen wij een digitale PDF proef per email. Hier worden afspraken over gemaakt tijdens het plannen van je order.

Ik maak het omslag zelf, hoe bereken ik de rugdikte?

Wij hebben hiervoor een mooie rekentool op onze klantenservice pagina > bereken rugdikte

Wat voor mogelijkheden zijn er voor de uitstraling van mijn proefschrift?

Wij hebben diverse soorten papier voor het binnenwerk en karton voor het omslag. Ook zijn er toepassingen mogelijk om het omslag te verfraaien. Omdat wij erg veel mogelijkheden aanbieden, hebben wij binnen de aanvraag van een offerte niet alle opties weergegeven. Mocht je alle mogelijkheden willen doornemen, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Je kunt met de offerteaanvraag ook onze handleiding aanvragen. Hierin zijn onze basis papiersoorten als voorbeelden aanwezig. Ook heeft het omslag van deze handleiding wat toepassingen op het omslag verwerkt.

Kan ik mijn proefschrift laten vormgeven?

Dat is zeker mogelijk. Op onze lay-out pagina kun je onze aangeboden pakketten bekijken.

Waar kan ik mijn bestanden naartoe sturen?

Je krijgt met de order inloggegevens naar ons portaal, waar je ook bestanden aan kan leveren.

Kan ik mijn proefschrift op A4-formaat aanleveren?

Dit kunnen wij prima gebruiken. Het PDF wat je aanlevert verkleinen wij tot 81%, naar het proefschrift formaat van 17 x 24 cm. Meer uitgebreide informatie hierover staat ook in onze handleiding.

Hoe moet ik mijn proefschrift aanleveren?

Als je zelf het proefschrift maakt, ontvangen wij de bestanden graag als PDF. Dit wordt uitgelegd in onze handleiding. Software en instructies zijn ook beschikbaar op onze klantenservice pagina.

Als je interesse hebt in een proefschrift lay-out, zijn er afwijkende specificaties. Kijk hiervoor op ons lay-out pagina voor de voorwaarden en mogelijkheden.

Wat zijn de kosten voor proefschrift drukken?

De kosten voor proefschrift drukken zijn afhankelijk van je wensen als oplage, aantal pagina’s, extra diensten etc. Als je bij ons een offerte aanvraagt nemen wij contact om de kosten te bespreken, gebaseerd op deze wensen.

Hoe langt duurt het proces voor het proefschrift drukken?

Het proces kan 3 tot 5 weken duren. Dit is afhankelijk van specificaties van je order en services als lay-out en ontwerp. Uiteraard zijn er mogelijkheden om dit te versnellen, neem hiervoor contact met ons op. Op deze pagina is ook een tool waarmee we een indicatie van de leveringsduur geven.

Meer vragen

Werk waar we trots op zijn

Reviews

Highly recommend!

I was extremely happy with the end results of Ridderprint’s thesis printing. I had very good experience with the whole planning, everyone was very professional. Every set deadlines were met and there was no stress.