Boeken drukken

Hoge kwaliteit en een persoonlijke aanpak

9.2

10 309>

Je eigen boek laten drukken?

Na hard werken is het tijd om je boek te laten drukken.

Wij voorzien van een passend advies voor elke oplage, ook een boek drukken in kleine oplage. De mogelijkheden variëren van luxe boekwerken, zoals een hardcover boek drukken, tot budget uitvoeringen, zoals paperback boek drukken, en alles wat daar tussenin ligt. Denk bijvoorbeeld aan spot-UV lak of pregen voor uw omslag.

Kortom, wij drukken jouw boek volledig naar wens.

De speerpunten

Boek laten drukken? Wij zijn de juiste partner

Familiebedrijf

Een familiebedrijf met 25 jaar passie voor het vak. Met een betrokken team werken we samen naar een prachtig eindresultaat.

Persoonlijke service

Wij geloven dat persoonlijke service het verschil maakt. Met zorg en flexibiliteit werken we samen naar een soepele afhandeling.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons een gewoonte. Daar staan we om bekend. Onze ervaring en uitgebreide machinepark zorgt voor een prachtig resultaat in hoge en in lage oplages.

Boek laten drukken bij Ridderprint?

1. Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het drukken van uw boek. Wij sturen u dan een voorstel op maat.

2. Orderbevestiging & Planning

Wij sturen u aanvullende informatie en gaan de order inplannen. Processen worden in gang gezet welke afhankelijk zijn van uw keuzes.

3. Bestanden aanleveren

Je ontvangt onze aanleverinstructies en waar je deze naartoe kunt sturen. Wij controleren de bestanden op een aantal vaste punten en geven waar nodig feedback om deze te verbeteren. Zodra de bestanden correct zijn, sturen wij een papieren proefdruk ter controle. Een digitale proef per email is mogelijk en standaard bij een spoedorder.

4. Proefdruk beoordelen

Je ontvangt een proefdruk die je kunt controleren op inhoud en kwaliteit. We sturen een handige checklist mee. Hiermee kun je de proefdruk op vaste punten controleren en feedback geven over de gewenste aanpassingen. Hierna kun je ons de definitieve documenten sturen.

5. Productie en levering

Je ontvangt een productiebevestiging waarin je alles nog een keer kunt controleren. Na akkoord gaan wij aan de slag met de productie. Na de productie volgt de levering en wordt de boeken binnen kantooruren geleverd op het afgesproken adres.

Omslag boek drukken?
Dit zijn onze omslag opties

Hardcover

Hardcover

Een hard kartonnen, niet-buigbaar omslag en geeft een luxe uitstraling. Het kan voorzien worden van een glanzend of mat laminaat, maar bijvoorbeeld ook in stof of zelfs leer worden uitgevoerd.

Spot UV

Spot UV

Met Spot UV-lak wordt een glanzende laag aangebracht op aangewezen plekken op een mat gelamineerd omslag. We hebben ook opdikkende Spot UV-lak. Dit is een meer opdikkende vorm, beter zichtbaar en ook voelbaar.

Pregen

Pregen

Tekst of afbeelding word als relief aangebracht op het omslag. Deze kan verhoogd of verdiept worden weergegeven.

Foliedrukken

Foliedrukken

Je kunt op het omslag folie aan laten brengen voor een luxe uitstraling. Diverse kleuren folie zijn mogelijk zoals goud, zilver of brons.

Klantenservice

Wat is de rugdikte van mijn omslag? Hoe stuur ik mijn bestanden?
De antwoorden op veel van je vragen vind je op onze klantenservice pagina. Ook vind je tips en handige weetjes.