Thesis printen

Kwaliteit altijd voorop

9.2

10 308>

De nieuwste technieken voor thesis printing

Als proefschrift specialist houden wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van productie nauw in de gaten. Wij willen graag het beste in huis hebben. Om te zorgen voor volle kleuren en een strakke print voor zowel afbeeldingen als tekst. Dat noemen wij thesis printen met de hoogste kwaliteit.

Thesis printen: onze papiersoorten

Op dit moment voeren wij standaard 4 papiersoorten. Door de jarenlange ervaring is de selectie het meest geschikt voor proefschriften. Mocht je iets anders dan deze selectie willen, dan kan dit natuurlijk.

Geef bij onze thesis specialisten aan wat jij wilt zodat dit kan worden gerealiseerd. We hebben ook een handleiding met samples beschikbaar.

115 GRS G-PRINT

115 grs G-Print is onze meeste gekozen soort. Het is een wat gladder papier met een natuurlijk witte tint. Perfect voor tekst, foto’s en figuren.

100 GRS HVO

100 grs HVO is een mat papier met een helderwitte tint. Leest rustig en perfect voor tekst. Prima voor foto’s en figuren, iets matter in uitstraling.

100 GRS BIOTOP

100 grs Biotop is een mat papier met een ivoorwitte tint. Leest rustig en perfect voor tekst. Prima voor foto’s en figuren, iets matter in uitstraling.

100 GRS GERECYCLED

100 grs Gerecycled is een mat papier met een lichtgrijze tint. Het materiaal is 100% gerecycled. Prima voor foto’s en figuren, maar iets matter in uitstraling.

Aanvullende opties

BOEKENLEGGER

Je kunt voor de verdediging van je thesis een uitnodiging laten maken als boekenlegger. Deze maken wij standaard kosteloos als service en drukken we mee met het omslag.

Mocht je een originele boekenlegger wensen dan zijn hier tegen een bijbetaling afwijkende vormen en wensen mogelijk.

EXTRA UITNODIGINGEN

Buiten de uitnodiging als boekenlegger kun je ook een extra uitnodiging laten maken voor bijvoorbeeld het feest of diner. Mocht je een digitale publicatie kiezen is het mogelijk een QR code te plaatsen naar de online locatie.

STELLINGEN

Bij sommige universiteiten is het gewenste stellingen te maken bij de verdediging. Deze leveren wij dan kosteloos als service. Gedrukt op een A5 formaat, doorgaans op hetzelfde papier als het binnenwerk.

Omslagmogelijkheden voor jouw thesis

Er zijn diverse mogelijkheden het omslag te verfraaien en het design extra aandacht te geven.

Hardcover

Je hebt de mogelijkheid enkele exemplaren van de proefschriften uit te laten voeren in hardcover. Deze hebben een hard, niet flexibel omslag, wat een luxe uitstraling geeft. Je kunt deze bijvoorbeeld cadeau doen aan familie of vrienden.

Neem contact met ons op als je interesse of vragen hebt.

Kartonsoorten

Diverse kartonsoorten. Bijvoorbeeld natuurkarton met een witte bedrukking.

Witte bedrukking

Op een kraftkarton kan het heel mooi zijn dit met witte inkt te bedrukken. Dit zijn vaak wat minimalistische ontwerpen. Om het papier te laten spreken en goed contrast te behouden.

Spot UV

Met Spot UV-lak wordt een glanzende laag aangebracht op aangewezen plekken op een mat gelamineerd omslag. We hebben ook opdikkende Spot UV-lak. Dit is een meer opdikkende vorm, beter zichtbaar en ook voelbaar.

Pregen

Tekst of afbeelding wordt als relief aangebracht op het omslag. Deze kan verhoogd of verdiept worden weergegeven.

Foliedruk

Je kunt op het omslag folie aan laten brengen voor een luxe uitstraling. Diverse kleuren folie zijn mogelijk zoals goud, zilver of brons.

Stansen

Met stansen kun je een gewenste vorm uit het omslag laten snijden.

Reviews

Alles ging volgens planning en was naar mijn zin

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en het proces waarbij alles op tijd en volgens plan is verlopen.