Over ons

Jouw specialist in ontwerp en drukken van proefschriften

9.2

10 309>

Welkom bij Ridderprint

Wij zijn jouw partner met meer dan 30 jaar ervaring. Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en drukken van boeken, met name proefschriften. Onze ruime ervaring en passie voor het vak maken ons de ideale keuze voor jouw academische mijlpaal.

Bij Ridderprint geloven we in vakkundige samenwerking en bieden we met geavanceerde technologieën topkwaliteit proefschriften. Of je nu jouw proefschrift wilt laten drukken of ontwerpen, bij Ridderprint ben je in goede handen. We streven ernaar om het maximale uit ieder budget te halen.

Proefschrift drukken

Wij dragen ons steentje bij

Van Papier tot Bos

Als kers op de taart, dragen wij als organisatie ons steentje bij aan het milieu. We nemen onze verantwoordelijkheid als drukker serieus en zoeken voortdurend naar schone en milieuvriendelijke productiemethoden. Ontdek ons ‘Van Papier tot Bos’-project, een initiatief voor duurzaam ondernemen.

Een soepele en stressvrije ervaring

Jouw persoonlijke online portaal

Bij Ridderprint staan we voor een vriendelijke en duidelijke communicatie. Via jouw persoonlijke online portaal heb je altijd inzicht in de specificaties, en voortgang van jouw proefschrift. Wij zijn jouw specialist in proefschrift drukken én jouw partner voor een soepele en stressvrije ervaring.

Maak kennis met ons team

Robert Kanters

Proefschrift Specialist

Niek verloop

Proefschrift Specialist

Fred van der spek

Ordermanager

Ellen Wang

Ordermanager

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en helpen je graag bij het verwezenlijken van de
‘kroon op jouw werk’!